Us convidem a venir “De canyes amb…Txell Costa”,

‘De canyes amb..’ és un afterwork organitzat per Ingènerum i Volcanic Internet al bar Rocco d’Olot. Cada trimestre compartirem una conversa de bar amb un ponent sobre temes d’actualitat i després hi haurà temps per fer networking.

En aquesta primera edició, anem de canyes amb la Txell Costa, periodista, fundadora de l’empresa que porta el seu nom i autora del llibre ‘Working Happy’. La Txell ens explicarà d’una manera molt planera com mitjançant tècniques de comunicació i màrqueting pots treure el millor de l’empresa més important del món: la teva.

L’accés al “De canyes amb” és gratuït i la primera cervesa/refresc córre a càrrec nostre! així que no tens excusa per no venir i compartir unes canyes amb la Txell Costa i conèixer de primera mà com crear una empresa ‘working happy’.

Agenda

Dijous, 26 de maig a les 19h al Rocco Bar

19:00 – Presentació de l’event

19:15 – De canyes amb Txell Costa

19:45 – Networking

21:00 – Fi del primer De canyes amb Txell Costa

Només cal que et registris seguint el següent enllaç: http://www.decanyes.com

T’hi esperem!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+