Un problema molt comú que ens podem trobar com empresa, és el fet de tenir un perfil personal de la nostra marca a Facebook. En la última entrada vam parlar dels avantatges de tenir una pàgina enlloc d’un perfil personal a Facebook.

Com que molts usuaris de la xarxa social tenien aquest problema, Facebook va treure una eina que soluciona el principal mal de cap de fer aquesta migració… què passa amb els amics que hi tinc? i les imatges? els perdo? per sort no. Les amistats passen a ser gent que ha clicat al botó de m’agrada de la nostra fanpage i les imatges també s’afageixen a la nova pàgina per promocionar la nostra marca.

A partir d’aquesta url https://www.facebook.com/pages/create/migrate/ podeu començar a fer aquesta migració de forma fàcil i pas a pas.

Tot i així s’ha de tenir en compte:

  • Només migra amics i imatges. Per tant, es recomana copiar la resta d’informació que hi tenim en cas que es vulgui aprofitar per la nova pàgina.
  • La migració és irreversible. Un cop migrat de perfil personal a pàgina, no es pot tornar enrrere.

Esperem que us sigui d’ajuda!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+
Summary
Article Name
Com migrar de perfil personal a pàgina d'empresa a Facebook?
Description
Teniu dubtes de com migrar la vostra marca de perfil personal a pàgina o fanpage de Facebook? En el nostre blog us expliquem com fer-ho!
Author
Publisher Name
Volcànic Internet
Publisher Logo